Willemo Ghidetti je bio čovjek sa puno vizionarskih ideja i sa mnogo, mnogo snova. 1937. godine otvorio je malu fabriku sireva u blizini Verone.

Prošlo je 70 godina i 3 generacije, i njihova misija je ostala ista - da svojim potrošačima obezbijede visokokvalitetne proizvode!

"Sa pogledom u budućnost i našim nogama usidrenim u tradiciju svakodnevno težimo proizvodnji kvalitetnog sira kao i postizanju novih ciljeva."

Parmigiano Reggiano 200 g

Ovaj tvrdi suvi granularni sir, proizvodi se neprekidno već duže od osam vjekova. Ima tvrdu blijedo zlatnu kožicu, unutrašnjost sira posjeduje boju slame, proizvodi se od svježe pomuženog i obranog kravljeg mlijeka, a posjeduje oštar prepoznatljiv ukus.

Grana Padano 200 g

"Grana" na italijanskom znači “zrnast”, jer sam sir ima finu granulastu teksturu i intenzivno slatkast ukus. Što je sir stariji, ukus mu je izraženiji, slaniji i kompleksniji, a unutrašnjost mu postaje lakša za mrvljenje.

Grana Padano 2 kg

Grana Padano od 2 kilograma idealan za restorane koji žele da ponude samo najbolje svojim mušterijama!

Grana Padano 35 kg

Grana Padano u kolutu od 35 kilograma je svjetski trend koji je oduševio i najveće gastronome. Priredite vašim mušterijama spektakl pripreme paste u kolutu Grana Padano sira. 

Mascarpone 500 g

Maskarpone je originalni italijanski specijalitet, otkriven u oblasti Lombardije. Sama riječ maskarpone se može prevesti kao "krpa sa mašću" ili "masna krpa". Idealan za kolače poput tiramisua, trelećea ili čizkejka.

Svježa Mozzarella 1 kg

Mocarela je topljeni sir klasičnog okruglog oblika i slatkog ukusa. Ghidetti mocarela se proizvodi prema italijanskoj mljekarskoj tradiciji, samo od kravljeg mlijeka, soli i sirišta i bez konzervansa.

Mister Mix rendani sir za pastu 100 g i 1 kg

Rendani sir vrhunskog kvaliteta, obogatiće ukus svake paste!

 069/234-159

 030/346-250

 [email protected]

 [email protected]

 [email protected]


Petra Vojvodića 21 Bar Crna Gora

Kontaktirajte nas

© All rights reserved 2020 Bonesa