Brie 125 g

Brie je vrlo blizak rođak sa camembertom, orašast u nijansama, ali generalno vrlo blag. 

Camembert 125 g

1908. godine je kompanija Kaserei počela sa radom upravo sa ovim sirom i još uvjek je Camembert jedna od glavnih proizvoda kompanije.

Rougette 125 g

Rougette je prirodno proizveden mekani sir. Fino začinjeni ukus i glatka kremasta konzistencija čine ga vrlo posebnom poslasticom.

Cambozola 125 g

Ono što Cambozolu čini posebnom jeste spoj kombinacije izuzetno mekanog sira Camemberta i sira sa plemenite plesni - Gorgonzole. Ova posebna kombinacija ukusa pravi je doživljaj za sva čula.

Crem D'or 125 g

CREMD'OR Simply Gourmet je blagi i kremasti meko-dozreli sir finog ukusa.

Pet stotina litara mlijeka i dobra ideja — tako je 1908. godine nastala Njemačka kompanija Kaserei Champignon, mala porodična mljekara koja je danas jedan od lidera na tržištu mlječnih proizvoda i uspješno posluje u preko 50 zemalja širom svjeta.

Više od sto godina postojanja uobličilo je osnovne standarde Kaserei Champignon kvaliteta: selekcija i obrada najboljih domaćih sirovina, odabir mlijeka iz kontrolisanog okruženja, odbacivanje svih aditiva u procesu proizvodnje, očuvanje tradicionalnih metoda rada i poštovanje vremena potrebnog za zrenje sireva.

U Kaserei Champignon porodicu sireva spadaju Rougette, Cambozola, Crem d’or, Camembert i Brie.

 

 069/234-159

 030/346-250

 [email protected]

 [email protected]

 [email protected]


Petra Vojvodića 21 Bar Crna Gora

Kontaktirajte nas

© All rights reserved 2020 Bonesa