• Bonesa d.o.o. za proizvodnju,promet i usluge Bar, Crna Gora

Mesara Jokić

Premium Mesara Jokić je moderna interpretacija tradicionalne, porodične mesare osnovane 2004. godine. Već dugi niz godina sa ponosom imaju u ponudi isključivo najkvalitetnije meso uzgajano na farmama stočarskih regiona bogatih tradicijom i kvalitetom.

Mesara Jokić

Dry-Aged Burger meso

Burger meso Jokić - savršen burger jedinstvenog ukusa, sačinjen  isključivo od junećeg mesa uz dodatke osnovnih začina. Meso je od junećeg buta i vrata (odnosno rozbratne) koje sami pripremamo. To je najkvalitetnije meso u čemu i jeste jedna od tajni našeg burgera.

Veliki iskorak u inovacijama i kvalitetu burgera smo napravili ponudivši nešto sasvim novo na tržištu, a to je burger napravljen od Rozbratne Reserve koja je prethodno odležala 30 dana u komori za suvo zrenje mesa. Leđni dio junetine od koga se pravi rozbratna, poznat je po prošaranoj teksturi mermernog izgleda. U kombinaciji jakog ukusa junetine pune proteina, burger od starenog mesa ima nepravaziđen ukus koji će iznenaditi i najveće ljubitelje odličnog, junećeg mesa.

Dry-aged Ribeye

RIB EYE je odrezak govedine poznat kao omiljeni steak među poznavaocima mesa zbog svoje izrazite sočnosti.

RIB EYE JOKIĆ je odrezak govedine koji se nalazi u prednjem rebarnom delu i dolazi zajedno sa rib-bone koskom.

Nalazi se između šestog i dvanaestog rebra i poznat je kao omiljeni steak među poznavaocima mesa zbog svoje izrazite sočnosti.

Rib Eye Jokić je prepoznatljiv po svojoj mekoći, punom ukusu i fino prošaranoj teksturi.

Najbolji je poslužen slabo ili srednje pečen.

Dry-aged Rozbratna Reserve

ROZBRATNA RESERVE je odrezak govedine koji se nalazi na središnjem ledjnom delu goveda i punog je i karakterističnog ukusa. 

Rozbratna Reserve ima velike koristi od samog suvog zrenja, koje znatno doprinosi poboljšanju i punoći ukusa.

Ovaj izuzetan komad govedine sadrži znatno manje masti od Rib Eye komada.

Najbolja je poslužena slabo ili srednje pečena.

Dry-aged T-Bone

T-BONE JOKIĆ, takođe poznat i kao Porterhouse u Engleskoj, sočan i ukusan, sastoji se iz mekanog bifteka sa jedne i ramsteka sa druge strane karakteristično prepoznatljive koske u obliku slova T.